Lazerli Dövme Sildirme 2013

Günümüzde birçok insan hayatlarının dersler üzerinde bir veya birden fazla dövme vardır. Onları özel bir olayı anmak almak bazı kayıp bir sevilen bir anma töreni veya bir ilişkinin başlangıcı kutlamak. Ancak, bazen bir dövme kötü bir fikir olmak biter. Eğer düşündüğüm gibi Belki ilişkiyi kaydırmak vermedi. Nedeni ne olursa olsun, birçok kişi belirli bir dövme alma pişman. O zaman geldiğinde, iki seçenek vardır. Ya hep bazen ama bir seçenek değil, ya da dövme kaldırıldı alabilirsiniz başka bir dövme ile dövme kapsayabilir. Biz ikinci seçeneği bakmak ve bir dövme kaldırıldı almanın bir yöntemi almaya gidiyoruz.




Lazerle dövme sildirme nasıl çalışır?
Lazer ile dövme çıkarma cildin üst katmanları üzerinden geçmek ve dövme tarafından emilir bu zararsız ışık patlamaları üreten Q-anahtarlı lazerler, kullanımı kullanır. Işık dövme tarafından absorbe edildiğinde, daha sonra vücudun bağışıklık sistemi tarafından kapılırlar küçük parçalar halinde dövme parçaları pigmenttir. Lazerler dövme sadece pigmentasyon hedef için özel olarak tasarlanmış, böylece vücudunuzun sürecinde zarar vermez.

Lazerle dövme sildirme ne kadar iyi?
Sağlıklı bir yaşam tarzı daha iyi lazer sonuçlar üretebilir gibi sonuçlar, farklı insanlar için farklı olacaktır. Lazer tedavileri tamamen bir dövme silmek olmayabilir, ama önemli bir dövme renkleri azaltabilir. Bazı durumlarda ve adaylar da yara izi artık hiçbir kesi yapılmış olsa bile bırakılabilir. Daha fazla tedavi gereklidir, yara izi daha muhtemel meydana etmektir. Ayrıca, lazer kaldırma tenli ve bu silah gibi yüzeysel yerlerde dövme olan en iyi çalışır.


Dezavantajları
Lazer dövme çıkarma, ilk etapta dövme daha belki de daha acı çok acı verici olabilir. Ayrıca 2-4 tedaviler yerine sadece basit bir tedavi gerektirir, ve bu çok pahalı bir işlemdir.

Avantajları
Kuşkusuz, lazer kaldırılması suretiyle uzak bir dövme kurtulmak için en etkili, kolay ve güvenli bir yoldur. Lazer kaldırma non-invaziv ve tedaviden enfeksiyona yakalanma çok ince riski vardır. Cerrahi gerektiren tedavilerde çok daha invaziv olan yaklaşık olarak uygun değildir ve enfeksiyon riski çok daha yüksek olabilir. Eğer bir dövme kurtulmak istiyorsanız, lazer çıkarılması en iyi seçenektir.

Yorumlar