Harley Dövme Desenleri İndir

Harley Quin birçok kişi tarafından tanınmaktadır. Batman dizinde yer alan bu kahraman Batman’ın en büyük düşmanı olan Joker’in sevgilisidir. 
 
harley dövmeleri
Joker’e aşık olan bu kadın kahraman bir türlü Joker’den karşılık alamaz. Depresyona giren Joker’i ne yaparsa yapsın kendine getiremez. Karşılıksız bir aşkın simgesi olan kötü erkek karakterin sevgilisi kötü kadın karakter o kadar çok sevilmiştir ki Batman filminin neredeyse tüm filmlerinde yer aldığı görülmüştür.

İşte bu kadından etkilenerek yapılan Harley modelleri en çok kadın dövme severlerin tercih ettiği oldukça sempatik modellerdir. Genellikle kırmızı ve siyahın uyumlu birlikteliği ile hazırlanmış olan Harley figürlü dövmeler birçok kadın tarafından tercih sebebidir. Bu renkler olmadan ve kostümünün her ayrıntısı işlenmeden yapılacak bir Harley dövmesi oldukça sönük kalacaktır.

İsyankar Kadınların Tercihi
Harley modelleri, oldukça isyankâr olan kadınların tercih ettiği bir modeldir. Genellikle bu modeli kalçalarına veya bacaklarının üst kısmına yan taraftan görünecek şekilde yaptıran birçok kadın vardır. Bunun yanında, her iki bacağına birden veya her iki koluna, ya da omzuna yaptıran çok sayıda insan bulunmaktadır. Erkekler bu modeli neredeyse hiç tercih etmemekte, kadınlar ise oldukça fazla ilgi toplamaktadır.

Bu modeller, genellikle birçok renkle birlikte harmanlanarak yapılmaktadır. Kadının yüzünde kötü bir ifade de olabilmektedir, oldukça mutlu ve uysal bir ifade de… Bu Harley modelleri konusunda kişinin verdiği kararla ilişkilidir. Bazen vücudun büyük kısmını kaplayan bu model, bazen de vücudun sadece bir kısmını kapsamakta, oldukça küçük bir şekilde yapılmaktadır.

Esnek vücutlu olan bu kadın bazen kötü kötü gülümsemekte, bazen çeşitli hareketler yapmaktadır. Eli başka bir tarafta, bacağı başka bir tarafta olacak şekilde, oldukça hareketli bir görüntüyü yansıtacak modeller oldukça ağırlıklıdır.

Yorumlar

Yorum Gönder