Çiçek Dövme Modelleri 2014 Yaz Trendi

Dövmeler çocuk , ihtiyar pekçok bireyin tercih ettiği bir sanattır. Belli Bir Süre ve daimi dövme yaptırılabilmektedir. Daimi dövme deri altına işlenmekte ve belli bir süre ağrılı olmaktadır. Belli Bir Süre dövmeler ise çoğunlukla hızlı silinebilmektedir.

Dövme yeni sezon modelleri aralarında en yaygın olanlarından biri çiçek modelleridir. Çiçek yeni sezon modelleri epeyce çeşitli olabilir . Papatya, gül, karanfil, lale benzeri pekçok çeşitli çiçek modeli yer almaktadır . Çoğunlukla bayanların tercih ettiği bu modeller, bel etrafına , kollara, bileklere, göbeğe, karın bölgesine, omuzlara, enseye, ellere, ayaklara, el ve bacak bileklerine de yapılmaktadır. Bu tercih eden bireyin inisiyatifindedir.

Çiçek yeni sezon modelleri vücudunuzun rastgele bir kısmını sarabilir. Yalnızca minik bir çiçek dövmesini vücudunuzun bir bölgesine bir başına yaptırabilirsiniz. Büyük bir çiçeği yalnızca sırtına yaptıran kişiler de vardır. Omzunda çiçek dövmeleri ile gezinen bireylerin sayısı da epeyce fazladır. Mühim meydana gelen sizin hangi çiçeği beğendiğiniz ve bunu belli bir süre olarak mı yoksa daimi olarak mı taşımak istediğinizdir.
Sadece bel bölgesinin etrafına yapılmış olan çiçek yeni sezon modelleri epeyce beğenilmektedir. Bilhassa yaz aylarında pantolonun veya az bir eteğin üstünde gözüken bel dövmeleri çok dekoratif görünebilmektedir. Benzer biçimde bele gerçek boylu süresince uzanan çiçek dövmeleri de yaptırabilirsiniz.

Kendi seçtiğiniz çiçek modellerini dövme stüdyolarına götürebilirsiniz. Bu yeni sezon modelleri hangi bölgeye yaptırmak dilediğinizi belirtmeniz gerekecektir. Şayet çiçek yeni sezon modelleri arasından hangisini tercih edeceğiniz ile ilgili bir çeşitli hüküm veremiyorsanız prof bir dövme uzmanına danışabilirsiniz. Böylelikle dövme sanatıyla uğraşan kişi sizlere çiçek yeni sezon modelleri arasından yapacağınız. seçiminiz ile ilgili yardım eden olacaktır.

Dövme yaptırırken hakikaten hükümlü olup olmadığınız ile ilgili hüküm vermelisiniz. Belli Bir Süre veya daimi dövmelerden hangisini dilediğiniz ile ilgili da hüküm vermelisiniz.

Yorumlar