Yazi Dövme Modelleri 2014 Yaz Trendleri Çok Farkli

Bayanlar 2014 yılı yaz aylarında dövme yaptırma çılgınlığı her geçtiğimiz gün artmaya devam etmektedir . Başlangıçta yalnızca gençler aralarında yapılmış olan ve artağan dövme yaptırma modası şimdilerde yediden yetmişe herkesi sarmış vaziyette yaşanıyor . Genç ihtiyar demeden herkesin inşa ettirdiği dövmeler ileride ara sıra başımıza ağrı olabiliyor ve bizi sıkıntıya sokabiliyor.


yazı dövme modelleri
Bu sebeple dövme yaptırmadan öncesinde sıkı tahmin etmek ve ne türlü bir dövme yaptıracağımıza hüküm sunmak gerekmektedir . Başlangıçta biçim , fotoğraf , figür benzeri trend olarak başlayan dövme yaptırma işlemi şimdilerde yerini yazılara bırakmış benzeri yaşanıyor . Tattoo yaptırmada ve modası geçmeyecek benzeri gözüken sürekli kalmasını isteyeceğiniz bir birşey yazılardır. Bilhassa anne ve babaların bebeklerinin isimlerini, evli eşlerin ise birbirlerinin isimlerini yazdırdığı benzeri ileride sorun olma ihtimali az durumlardandır.

Dövme yaptırmak isteyenlerin ise en bir sürü endişeli oldukları ve kararsız kaldıkları konu meydana gelen ve yanıtını araştırdığı sorulardan birisi de dövme yaptırmak zarar veren mıdır suali oluyor. size bu yazımızda dövme yaptırmanın zarar veren olup olmadığının bilgisini paylaşmaya çalışacağız ve şimdilerde trend meydana gelen ve en bir sürü seçim edilen dövme şekillerinden meydana gelen sözlü olmayan dövmelerden bazılarını sizler amaçlı paylaşacağız.

Dövme Yaptırma Zararı Nedir?

Dövme derinin bir aşağı tabakası meydana gelen dermis tabakasına boyalar aracılığıyla yapılmakta meydana geldiğini söylemiştik. Bu sebeple dövme yapılmış olan maddenin kişide alerjen kimi etkilerde bulunma rizikosu her süre yer almaktadır . Bunun yakınında dövme yaptırdığınız yerle alakalı olarak önce uyarı etmeniz gerekli olan birşey hijyendir. AIDS,Hepatit B benzeri kan ve doku yöntemiyle bulaşan hastalıkları ak pak olmayan yerlerde yaptıracağız dövme sebebinden kapabilirsiniz.

Yorumlar