Bayanlara Özel 25 Güzel Kelebek Dövme Desenleri

Kelebek dövmeler klasiklerinden biridir. Bu tür güller, hançerler, kalpleri ve denizci-ilham dövme gibi klasik geleneksel flash tasarımlar arasında kelebek, yumuşak ve kadınsı görünümlü, üst listesinde kalır rağmen. Özellikle çünkü bir dövme olarak neyi temsil ettiğini. Bir dövme gibi, kelebek metamorfoz veya dönüşümü ile ilişkilidir.
kelebek dövmesi

kelebek kol dövmesi

Bir kelebek dövmesi olan insanlar için, çoğunlukla hayatlarında değişiklik ya da önemli bir dönüm noktası anlamına gelir. Sadece kelebekler gibi, biz insanlar büyüme sancılı süreci geçirmek. Artan ağrıları bir zaman, açlık bir zaman, ve güvenlik açığı sadece besler genişletmek ve kendimizi en iyi ortaya çıkarmak için .... vardı. Sadece bir yumurta-larva (tırtıl) ile pupa (koza) olmaktan çıktı kelebek gibi, biz ortaya ve bu uçan renkleri ve ZAFERE ile fora! :) Böyle etkileyici metamorfoz kalıcı asla coz biz sadece bize .... ve bizim çevre ile oluyor değişikliği sakin tutmak ve kabul gerektiğini söyler! Daha sonra, Güve dövme ortaya çıkan ve dövme severler tarafından kucakladı ediliyor.

Ölüm Genel Moth, özellikle, çünkü baş aşağıdaki kafatası benzeri şekillerde en sık dövme güve tasarım biridir. Onlar gece (kelebekler gündüz olduğu) gibi kelebekler, "gece kelebekleri" sözde. Gece yaratıklar içinde çamaşır olmayan koyu ve biz hayatımızın en karanlık saatlerinde gerektiği de. Ve böylece kelebek ve güve bir dövme olarak aynı sembolik mesajı hem paylaşmak - BİZLER değiştirmek gibi inanç tutmak zorunda. Bu dövme tasarım ilişkili diğer kelime: Zaman, Büyüme, Refah, Genişleme, Dönüşüm, Uzlaşma, Diriliş ve Faith. Ayrıca sevilen bir temsil edebilir. Tatlı, değil mi? Yani şu anda zor bir şey altında iseniz, bu 25 güzel kelebek ve güve dövmeler sizi motive edelim. Bu bir dövme elde etmek için iyi bir zaman olabilir, değil mi? ;)

Yorumlar