Renkli Dövmeler ve Anlamlari Nedir?

Renkli dövmeler 19. yüzyılda Avrupa'da ortaya çıktı, ve Japonya'dan geldi. Şu anda, Avrupa moda doğu şeyi peşinden ayrılmıyor. Japon dövmeler ana karakterleri sonra tekrar popülerlik kazanmıştır, ve bu güne kadar devam oylandı. Ejderhalar, kaplanlar, çiçek ve balık Bu. Farklı renklerde Dövmeler bazen abartılı olsa da, oldukça güzel görünüyor, tüm vücudu kolları, boyun, bacaklar uygulanan ve bulundu.

Renkli dövmeler genellikle ince yarısını tercih. Renkli dövmeler Uygulama, aynı zamanda siyah ve beyaz gibi, bir kroki ile başlar. Ama renk dövme için, siyah ve beyaz aksine, inceliklerini ve bir usta düşünülmelidir özellikleri vardır.

O uygulanacak arsa oranları ve dövmeler boyutu, ilgili. Yani, resim seçilen renklerin boyutu olsun. El uygulanması için seçtiyseniz, emsallere görüntü açıkça görünür olmalıdır. Renkleri seçerken renkli dövmeler de kendi özellikleri vardır. sarı, mavi, açık kırmızı veya turuncu boya - Kural, siyah veya gri boya ve çizim gibi dövme kontur,.

Doymuş ve koyu renkler nadiren böyle kan ile ilişkili renk gibi küçük miktarlarda, kullanılan ve estetik görünmüyor. Renkli dövmeler sadece uygulanan sıkı denetim boyaları geçirilir. Oksijen tedavi ile birlikte pigment, saflık derecesi yüksek uygulama sahasında iyileşme daha hızlı olur. Tatushki bir pigment ve bir seyreltici ihtiva eden bir renk mürekkebi için de kullanılır. Deride pigment eşit seyreltici dağıtılır. Bir seyreltici gibi, en yaygın olarak damıtılmış su, etil alkol, Listerine, propilen glikol kullanılır. Alerjik reaksiyonlar nadiren renkli dövmeler ortaya eğilimindedir.

Renkli dövme iğneleri vücuda uygulanır. Devre uygulandığında özel iğne kullanır. Onlar denir Ones vardır. Bu sıkıca birbirine iğne üç-uydurma. Onlar çok ince ve açık hatlarını uygulamalı. Arka plan denir yedi sekiz iğne, bir paket kullanarak arka plan boyama için. Siyah boya devre için kullanılır. Sanatçının fikri farklı bir renk düzeni gerektirdiğinde Ama, siyah boya şeffaflık ve grimsi renk efekti elde etmek, badana ile inceltilir. Bazen yol uygulanmış ve mürekkepleri renklidir.

Siyah karşılaştırıldığında Renkli dövmeler - beyaz tek bir dezavantajı var. Bu gibi bir dövme zamanla yavaş yavaş gerçeğinde yatmaktadır. Tipik haliyle, bu uygulamadan sonra 5-6 yıl sonra ortaya çıkar. Güncelleştirmek istediğiniz dövme Soluk, ya da eski çizim geri boyama yeni unsurlar eklemek için. Ama dövme haşlama cilt tipine bağlıdır ve değişebilir süre. Bazı durumlarda, dövme görkemli ve on yıl. Ama dövme güncellemek ve olduğu gibi sol olamaz.

Bugüne kadar, renkli dövme çok popülerdir. Vücutlarında uygulamalı aktörleri, şarkıcılar, sporcular ve diğer ünlüler vardır. Dövme doğru yapılırsa, vücudun onurunu vurgulayan, ancak yapıldığı, bazen bunu geliştirmek için. Ama biz o zaman dövme anlamı aslında amaçlanan ne güçlü bir kontrast olduğunu görmek için pişman beri dikkatle, desen tercih gerektiğini unutmamalısınız. Ve kendisi de o çıktı beri düşünülmelidir dövme koymak pahalı ve çok acı olacaktır.

Renk - dövme önemli bir bileşenidir. Sonuçta, renk, biz kişi hakkında biraz bilgi edinebilirsiniz. Sonra ne renk o erken çocukluk döneminde oluşan, algılama ve nasıl seçer. Farklı insanlar hepsi paralellikler var, farklı renkleri algılarlar. Pembe vb öfke, - doğa, mavi - - üzüntü, sarı - neşe, kırmızı - yeşil seviyorum: Örneğin, aşağıdaki gibi onları algıladıkları

İnsanlar yapmak Dövmeler eğlenmek için değil - onlar, bize kendiniz hakkında biraz bilgi ruhun bir parçası keşfetmeye çalışıyoruz. Bir kişi yanlış bir renk dövme şeyler eğer renk tercihleri, ama aynı zamanda dövme türüne değil, sadece bağlı çünkü Tabii ki, bu, bir sorun olmayacaktır. Tabii ki, bu makalede renk seçimi ile size yardımcı olacaktır, ama yine de çok ciddiye alınması söz konusu olmamalıdır. Bu, tüm arzularını bağlıdır: dövme siyah ve beyaz veya renkli olabilir, ve sadece döngüler oluşabilir. Bu nedenle, kolay alır.

Yorumlar