Dövme Tam Olarak Nedir?

Çoğu herkes bu gün bir dövme yaptıracakmış gibi görünüyor. Ne denizciler, kanun kaçakları ve bisikletçinin çete özelliği olarak kullanılan artık birçok insan için popüler bir vücut süsleme olduğunu. Ve artık sadece çapa, kafatasları ve savaş değil - okul amblemler kişiselleştirilmiş semboller Celtic tasarımlar, insanların dövmeler ile kendilerini ifade etmek için birçok yollar buldular. Belki bir elde düşündüm. Eğer yakın dövme dükkanı inin ve kıyafetinizin kolunu kıvırmayın Ama önce, bilmeniz gereken bir kaç şey vardır.

Bir dövme mürekkebi ile dolu cildinize derin yapılmış bir delinme yara vardır. Bir iğne ile cildinizi nüfuz ve genellikle tasarım çeşit oluşturarak, alana mürekkep enjekte edilerek yapılmış. Uzun ömürlü onlar kadar derin olduğunu bu yüzden ne dövmeler yapar - Mürekkep epidermisin (size ömrü boyunca üretmek ve döken devam ettiğini cildin üst tabakası) içine enjekte edilmez. Bunun yerine, mürekkep cilt ikinci ve daha derin bir tabaka olan dermis içine enjekte edilir. Dermis hücreleri çok kararlı, bu nedenle dövme pratik kalıcıdır.

Elle yapılacaksa kullanılan Dövme - yani, dövme sanatçısı bir iğne ile ponksiyon cilt olur ve elle mürekkep enjekte. Bu süreç halen dünyanın bazı bölgelerinde kullanılan rağmen, çoğu dövme dükkanları bugünlerde bir dövme makinesi kullanın. Bir dövme makinesi bir tüp ve iğne sistemini kullanan bir el elektrikli araçtır. Bir ucu üzerinde mürekkep içeren tüplere eklenmiş bir steril iğne vardır. Bir ayak anahtarı 1/8 inç (3 milimetre) cildinizin içine yaklaşık mürekkep Sürüş sırasında iğne taşır ve makineden dışarı, açmak için kullanılır.

Çoğu dövme sanatçıları derinize iğne götürmek ne kadar derin olduğunu, ama bir yırtık dövme üretecek yeterince derin gidiyor ve çok derin gitmiyor kanama ve şiddetli ağrıya sebep olabilir. Bir dövme alma seçilen boyut ve tasarım bağlı olarak birkaç saat sürebilir.
 
Bir Dövme Get Hurt mu?

Bir dövme alma zarar verebilir, ancak ağrı düzeyi değişebilir. Bir dövme bir iğne ile birden çok kez sıkışmış olmanın gerektirdiğinden, bu çekimlerin bir demet almak veya bir eşekarısı birden çok kez stung varlık gibi hissedebilirsiniz. Bazı insanlar gibi dövme hissi tarif "karıncalanma." Bu, tüm acı dövme makinesi wielding kişi ne kadar iyi bir eşiği, ve tam olarak nerede vücudunuzun üzerinde dövme alıyorsanız bağlıdır. Ayrıca, muhtemelen biraz kanayacağım unutmayın.
Bu Konuda Düşünme ediyorsanız

Eğer bir dövme alma hakkında düşünüyorsanız, aklınızda tutmak zorunda çok önemli bir şey var - o güvenle yapılmasını sağlamaktır. Büyük bir kabuk daha bir sürü soğutucu görünse yeni bir dövme de bir yara. Cildinize başka dilim, sıyrık, delinme, kesik veya penetrasyon gibi bir dövme enfeksiyon ve hastalık için risk altındadır.

İlk olarak, aşılar (özellikle ile güncel olduğundan emin olmak hepatit ve tetanoz çekim) ve dövme (enfeksiyon belirtileri dövme, uzamış kanama etrafında aşırı kızarıklık ve hassasiyet vardır, enfekte olur eğer tıbbi yardım alırsınız planı irin, ya da dövme çevresinde cilt renginde değişiklikler).

Örneğin kalp hastalığı gibi bir sağlık sorunu varsa alerji , diyabet , cilt hastalıkları, bağışıklık sistemini etkileyen bir durumdur, ya da enfeksiyonlar - veya hamile iseniz - herhangi bir özel olması gereken bir endişeniz veya önlemler varsa doktorunuza danışın önceden almalıdır. Eğer alıyorsanız keloid (yara alanında skar dokusunun bir büyüme) eğilimli iseniz Ayrıca, muhtemelen tamamen dövme kaçınmak en iyisidir.

Yorumlar