Ölüm dövmesi Ölüm kum saati modeli

Çoğu zaman, kum saati gibi bir zamanacımasız akışı ( çeşitli semboller , saatler , güneş saatleri , eski sarkaç saatler , saatler , horologes )Ölüm dövme tasarımları dahil edilmiştir . Zaman ilgili semboller varlığızaman tükeniyor ve hayatım kaymaya olduğunu bir hatırlatma . 

Bunlar arasında

kum saatigörüntüsü , bazen mecazi kanat ilavesi ile , insan hayatın kısacık bir sembolüdür , ve " zaman kumları " Her insan hayatı için dışarı çalışacak . Kum saati yeniden başlamak için açılabilir gibi Kum saati de , ölümson değildir inancı , daha çok yeni bir şey başlangıcı temsil eder . Kum saati de sabır bir sembolü ( Ölüm sembolü sabırla her insan bekliyor ) 'dir .

Bu tasarım genellikle dövme odak noktası olarak kum saati kullanır. Saat cam tasarımıGrim Reaper gibi neredeyse tehditkar bakmak için yapılabilir .
Ölüm dövme :Ölüm kum saati
Ölüm kum saati dövme / Grim Reaper kum saati dövme - bu görüntü isterseniz benim üzerinde bulabilirsiniz web sitesi , seiza.ro 


Ölüm veayakta çıplak kadın ; ters kopya sonra Sebald Beham ; bileklerini kapma , ön görünümünde bir çıplak tam boy kadın figürü arkasında duran kanatlı bir iskelet olarak ölüm , sağ alt köşesinde bir kum saati görülebilir.

Yorumlar