Aci Çekmeden Dövme Sildirme - Lazer Dövme Yok Etme

Siyah, tek nitelik dövmelerin çıkarılması, sarı kırmızı, yeşil dövmelerden ek olarak pratik oldu. Bu stil dövmelerde cildin yanması vb. sıkıntılar meydana çıkıyor ya da iyileştirme eksik kalıyor.
Dövmenin silinmesini etkileyen tek faktörde dövmenin derinliği. Dövme boyası ne civarı derindeyse temizleme işlemi o civarı pratik değil oldu. Zira dövme lazerle silindiğinden lazer ışığının tesiri derinin ne civarı altına inerse o civarı azalıyor.

dövme sildirme

Lazerle Dövme sildirmede kocaman oyun oynayan öbür etmense dövmenin yapıldığı bölge. Sözgelişi yüz ve boyun bölgelerinde çalışmak ek olarak pratik olabilir. Zira o alanda dik enerji ile çalışılabiliyor bunun nedeni o bölgenin ek olarak çabuk iyileşme özelliğinin yer alması . Yüz ve boyun bölgesinden uzaklaştıkça dövme sildirme işlemi daha pratik değil tek durum ediniyor.

Dövme Temizleme işlemi dövmeye ilişkili olarak bir ila 10 oturum aralarında değişmektedir. Açıkça rengarenk dövmenin silinmesi koyu rengarenk dövmelere yönelik ek olarak pratik değildir. Bununla Birlikte açıkça cilt rengine sahip kişilerde netice ek olarak oldukça başarılı olmaktadır.

Yukarıda belirtildiği benzeri lazerle dövme sildirme işlemi her dövmede % 100 netice veremeyebiliyor.

Dövme sildirme işlemi yalnızca lazer ile yapılmıyor. Öbür yollar zımparalama ve o bölgeyi kesip atmadır. Fakat, lazer dövme sildirme işlemi amaçlı en uyumlu yoldur .

Kesip atma işlemi küçük tek dövmeniz varsa o bölgenin derisi kesilip alınıyor ve vücudunuzun diğer tek yerinden deri alınıp o bölgeye yama yapılıyor. Fakat bu işlemde nitelik farklılıkları görünüyor bu sebeple kocaman dövmelerde değilde sözgelişi tek tek harf veya küçük tek biçim meydana gelen dövmelerde çoğunlukla bu işlem uygulanıyor.

Diğer tek yöntem meydana gelen Zımparalama da ise dövme yüz, omuz benzeri bölgelerde ve yüzeyselse uygulanabiliyor. Zımparalama ile dövme sildirme işlemi bir ile 3 seferlik seanslarda tamamıyla yok olabiliyor. Fakat işlem esnasında kanamalar olabilir ve seanslar müddetinde pansuman inşa edilmesi , güneşe çıkılmaması ve mikrop kapmamasına itina gösterilmesi gerekmektedir.

Çeşitli prosedürleri doktora danışmak hasta kişi amaçlı en güzel olandır. Bahsedilen meydan ile ilgili tartışılmalıdır.

Yorumlar