Kadınları Çekici Gösteren Trend Dövme Modelleri 2014

 2014 Yaz mevsiminin ağır ağır yüzünü göstermesiyle beraber şıkır şıkır kıyafetler ,  mini şortlar ,  askılı bluzlardan kışkırtıcı dövmeler görünmeye başladı dahi .  Peki bir kadına en bir sürü yakışan dövme tasarımları neler gelin beraber bakalım .

kadın dövme modelleri
Bir kadına en bir sürü yakışan dövme modelinin tescillenmişi olsa sebep hemen hemen dövme yaptıran her kadın omzuna bir kelebek konduruverir .  E haksız da sayılmaz başka bir deyişle straplez elbisenizle kullanabileceğiniz en dekoratif aksesuardır bu şirin kelebekler .

Kadında sırt dekoltesine oldum mümkün bayılmışımdır hele de sırt yapısı güzelse .  Bir de sırt dekoltesinden gözüken dövme yok mu! İşte gördüğünüz bu harika fotoğraf iyi bir sırt  ve  küçük kuş dövmelerinin yapıtı .


Klasik yüzük aksesuarları kullanmak mahaline nihai zamanlarda parmak içi dövmeler de sık sık olmasa da görülmeye başladı .  Bilhassa kalem benzeri düzgün parmaklara sahip meydana gelen kadınlara önerebileceğim bir model .   " Freedom "

Biraz öncesinde de bahsettiğimiz üzere boyun ,  omuz ,  el kısımları dövmeler amaçlı en güzel duracak bölgeler .  Bunun yakınında bir de ayağa halhal mahaline yaptırılabilecek dövmeler de çok kışkırtıcı ve dekoratif durabiliyor .

Yorumlar