Bayan Dövme Model ve Motifleri 2014 Yaz Trendleri

Görsen ve sosyal medaya basında dövmeli fotoğrafların trend olmasıyla beraber , kadınlar bu yıl birbirinden çeşitli ve mucit 2014 dövme modellerini tercih etmeye başladılar. Bunların en başında , parmakların üst kısmına yapılmış olan minik figürler geliyor. Galerimizde bulunduğu benzeri , parmakta arslan dövmesi, içerik ve öbür hayvan figürleri bu senenin trendleri aralarında yer ediniyor . Yeniden 2014 senesinde da melek ve kanat dövmelerinden çocuk kızlar vazgeçmiyor. Bilhassa ellerin ve bileklerin üst kısmına yaptırılan minik , albenili dövme şekilleri kocaman alaka görüyor.
melek dövme modelleri
bilek dövme modelleri

Ünlülerin dövmelerinden esinlenen hanımlar, omuz ve bellerine sözlü olmayan dövme yaptırmayı tercih ediyorlar. Bu yıl dikkat çeken modellere göz gezdirdiğimizde ise; ayak üzerine ve ayak bileklerine yapılmış olan duru, sarmaşık şeklindeki dövmelerin bir sürü gözde meydana geldiğini görüyoruz. Boyun ve enseye yapılmış olan dövmelerde ise, çeşitli simge ve şekiller yer ediniyor . Bu bölgelerde çoğunlukla pusula, barkot benzeri esprili dövmeler tercih ediliyor. Enseye yazdırılan tümceler de çok stil olmaya başladı. Sonsuzluk işareti, yunus ve anahtar dövmeleri ise, bu yıl da modasını savunuyor .

Kollarda uçar martılar, gül, kelebek dövmeleri ise, bayanların sırt ve kol bölgelerinde süper yaşanıyor . Bu yıl da rengarenk dövmelerin mahaline yeniden kara nitelik klasik dövme imalatı tercih ediliyor. Senenin trend bayan dövmelerine baktığımızda, çeşitli dillerde yazılmış manalı tümceler kocaman alaka görüyor.

Yorumlar