Mükemmel Renkli Kuş Dövme Modelleri 2014 Trendi

Özgürlük ve sevinç semboller, kolayca totem olarak kabul edilir. Bayanlar için kuş dövme desenleri güzel, ama her kuş sonsuza dek mürekkep önce bilmek isteyebilirsiniz kendi anlamı var.

Kırlangıçlar, tabii, vazgeçilmez kuş dövme vardır. Denizci gelenekten gelen, bir insanın deneyimlerini bilmek için kullanılan kodlar vardı: bir kırlangıç kadar 5000 deniz mili üzerine gitti ve anlamına geliyordu. Kırlangıçlar uzun yolculuk için ünlü ve her yıl aynı yere geri dönmek gibi, onların dövmeler evine güvenli bir dönüş için bir simge idi.

Bir çiçekle bile geri gelirken gövde üzerinde dolayısıyla popüler simetrik yutar, tekne ve ikinci birini alarak önce dövme olabilir. Bu küçük hızlı kuş da cezaevlerinde ve haydutları tarafından kullanılan bir simge oldu. Anlamı old school dövme popülaritesi ile gelişti ve şimdi, kırlangıçlar başta sevgi, sadakat, özgürlük ve umut sembolize etmek için kullanılır.
kuş dövmeleri

kuş dövme modelleri

kuş dövme desenleri

Diğer popüler kuşlar karga, baykuş, kartal ve yırtıcı kuşlar gibi akıllılık, kuvvet, şeref ve heybet gibi her paylaşımı fikirler. Güvercin genellikle dinsel bağlamlarda kullanılmaktadır. Onun saf beyaz renk ile, Hıristiyan ile ilişkili değil, aynı zamanda barış, özgürlük, sevgi, saflık ve zarafet edilir.

Saksağan zor bir dövme. Kızılderili insanlar için, bilgelik ve yaratıcılık simgelemektedir. Ancak Batı kültüründe, kötü bir anlam taşır: hırsız, aptal, kötü, size yeniden değerlendirmek sizin öncelikler gerektiğini fark yapar ve parlak şeyler her zaman değerli olanlar değil.

Vinç genellikle Japon geleneksel dövmeler kullanılan büyük bir kuştur. Şans kuş, bu geleceği ve bilgelik mutluluk, şans aktarıyor. Ayrıca lütuf ve barış sembolüdür.

Küçük kuşların, göğüs dövmeleri ile çok popüler. Bahar görünmesini ilk kuş gibi, yeni bir başlangıcı simgeler. Daha kırmızı, başta Aziz Louis Cardinals hayranları tarafından kullanılan kardinal, tutku, gurur ve enerji demektir. Parlak sarı, ispinoz umut ve şans bir işaretti. Hummingbirds, onların eğlenceli boyut ve renkleri ile, sebat, verimlilik ve sevinç temsil eder.

Ve son ama en az değil, serçeler. Bu çok yaygın bir kuş toplum, aile, dostluk aynı zamanda basitlik, yaratıcılık, cesaret ve zeka bir sembolüdür.

Yani, kuş totem ve kuş dövme nedir? Bu 45 güzel kuş dövmeler ile bazı ilham bulmak ...

Yorumlar