Dantel Dövme Motifleri ile Kadinlar Daha Farkli

Dantel: yüzyıllar boyunca kadınlığın en iyi ortağı. Kadınlar her zaman bu karmaşık kumaş hayran olmuştur, ve tabii ki, erkekler onlara olan gücünü inkar etmem ... dantel iç çamaşırı ile süslenmiş bir kadın vücudu, elbette duygusallık, erotizm ve şehvet sembolüdür. Ama ajur kumaşın karmaşıklığı da lüks bir simge olduğunu ve bu nedenle telif, güç ve yüksek moda ile ilişkili.
dantel dövme modelleri

dantel dövmeler

Aynı şey etkileyici, obsesyon için başka bir neden bakmak gerek. Kadınlar dantel ile iç çamaşırı, kurdele ve güzel kıyafetler satın almak için seviyorum. Erkekler ve sevenler onlara giyen görmek için seviyorum ... Ama dantel dövmeler oldukça popüler alıyorsanız bazen değerli kumaş, eti yakın, aynı zamanda, deri içine olabilir.

Böyle bir çiçek veya bir hayvan, ya da tatlı süs dövmeler için kullanılan hassas bir tasarım içine yerleştirilen, dantel, her fantezi için vermek ve dövme severler ve sanatçıların hayal gıdıklamak olabilir. Bir büyüleyici ve lezzetli dövme ile feminity ifade etmek istiyorsanız, dantel dövmeler için düşebilir. Onları yıkamak gerek yok: bir bonus andas! ;)

İşte 30 rafine dantelli dövmeler ile bayanlar için muhteşem resimler

Yorumlar