Maceracı Uçaklar Aviator Dövme Modelleri

Hiç bir maceraya yola hayal? İnsanlarda en büyük macera hep gökyüzü olmuştur. Uzay, uçaklar, kim evreni, sinek yukarıdaki dünyayı görmek ve keşfetmek için rüya yok? Şimdi, dünyayı bir uçak almak ve geçmek oldukça yaygındır, ancak ilk havacılar eski uçakları ile gökyüzünü evcilleştirme, gerçek korkusuz kahramanları vardı.




Gökyüzünde özgür ve bazen uçağı ile kaybolan Amelia Earhart, Antoine de Saint-Exupéry, Chuck Yeager, Charles Lindbergh ve daha birçok: Onlar hala simgeler, kadınlar ve onların cesaret hatırlanır olan erkekler ve ayrıca kendi sınıfıdır. Savaş kahramanları ya da insanlığın sınırlarını zorlayan öfkeli kimseler, onlar bağımsız olma arzumuzu kutlamak için bizim organları üzerinde imzaladılar hakkına sahiptir.

Uçaklar onların sırt çantası ile dünya-paça, gerçekten her zaman hazır seyahat sembolü vardır. Ama onlar da oldukça sıkıca yere iki metre daha bulutlarda yaşayan hayalperestler için iyi bir dövme tasarımı vardır. Hayatının üzerine hafiflik biraz, bir kuş gibi hissediyorum ve çok kendi özgürlüğünü kazanmak için öğeleri cesur ister misiniz?

Uçaklar ve pilot dövmeler size dövme sanatçısı ziyaret etmek için bir uçuşu eğer bu cesur ve şiirsel uçakları ve havacı dövmeler bir göz atın ve bize ... Senin için büyük bir sonraki macera için ilk adım olabilir!

Yorumlar