Muhteşem Top 5 Tattoo Bayanlar Özel 2018

Estetik açıdan güzel bir dövme olmasının yanı sıra, lotus da çok popüler bir tasarıma sahip. Çünkü arkasında çok anlam var. Geleneksel olarak lotus kutsal güzelliği ve saflığı sembolize eder ve yaprakların ortaya çıkışı ruhun uyanmasının yanı sıra ruhun büyümesini de temsil eder.

the best top 5 tattoo 2018
Harika görünüyorlar, zamansız ve çok pahalı değiller. Yukarıdaki, ön koldaki gümüş ve siyahın bir örneğidir; bu, insanların daha sosyal olarak kabul edilebilir oldukları ve artık örtbas etmeniz gereken alanlarla sınırlı olmadıkları için dövmeleri almak için çok popüler bir mekandır.

best tattoo top 5
Modern çiftlerin bir yüzükün yerinde bir dövme yaptırması oldukça yaygın bir yer çünkü yüzükler özellikle kaybetmek için çok pahalı! Yukarıdaki aşk kalbi gibi küçük, basit bir dövme güzel görünüyor ve ihtiyacınız olduğu kadar örtbas etmek de kolaydır.

top5 tattoo women 2018

İşte evli bayanlar için sırtında güzel bir düş kapanı sırt dövmesi örneği. Yerli Amerikan kültüründe kendi başına bir anlam taşıyan tüyler ve asıl rüya yakalayıcının içindeki deseni görebildiğiniz gibi, çiçekleri çoğaltmak için uyarlanabilir.

Yorumlar