Vücut ve Bacaklar İçin Popüler Kadın Dövme Tasarımları 2018

Dövme, en eski sanat formlarından biridir ve bir kadının vücudu, sanatçının çalışabileceği güzel bir tuvaldir.


Ukraynalı hanımlar , Rusya'dan bekar kadınlarla birlikte, Doğu Avrupa çapında kadın dövmeleri için popülerlikteki son yükselişini kucaklıyor, düzgün bacaklarını ve uyluklarını kullanarak inanılmaz görüntülerin sergilendiği bir tuval olarak kullanıyorlar.

Doğu Avrupalı ​​bir kadınla aşk arayan pek çok erkek için, mürekkeplenmiş bir hanım bulma potansiyeli ek bir cazibe ve onları kim suçlayabilir?

Seksi Kadın Dövme Nerede Yapılır?

Gerçekte, bir kadın dövmesi vücutta nerede olursa olsun inanılmaz derecede seksi, ama kadın anatomisinin bazı bölümleri, bu vücut sanatı biçimine giren kadınlar ve onları tarihleyen erkekler tarafından diğerlerinden daha seksi olarak görülür.

Bunun nedeni, bir kadının vücudunun bazı bölümlerinin diğerlerinden daha samimi olmasıdır, bu yüzden kocanıza üst baldırda küçük bir dövme yaptırmak ona havalı bir kol kovanı göstermekten çok daha kişiseldir.




Kadınların saklandığı diğer samimi yerler arasında boyun, kalçalar, göğüsler, mide ve alt sırt bulunur. Mürekkeplenmeyi düşünüyorsanız, bunu yaptığınız yere bağlı olarak bunun ne kadar acı verici olduğuna bağlı olduğunu unutmayın.

Bir sonraki resminizin nereye gitmesi gerektiğine dair nihai bir karar vermeden önce dövme sanatçınızın acı seviyelerini sormaya değer.

Yorumlar