Aslan Dövmesi Desen ve Modelleri

Dövme modelleri oldukça çeşitlidir. Çok farklı insanlar oldukça değişik modellerde dövmeler yaptırabilmektedir. Bunun tamamen zevkle alakası olduğu söylenebilir.

aslan dövme desenleri
Bazı kişiler çiçek, yıldız gibi daha yumuşak ve sempatik dövmelerden hoşlanabilirken bazıları da kuru kafa, iskelet gibi dövmeleri sempatik bulmaktadır. Uzaylıları dövme olarak vücutlarına işleyen kişiler bilim kurguyu çağrıştıracak imgelerden hoşlanabilmektedir.

Aslan modelleri genellikle burcu aslan olanlar tarafından tercih edilmektedir. Aslanın ormanların kralı olması gibi bir yaygın inanç söz konusudur. Bunu düşünerek de kendine güveni yüksek olan kişiler aslan modellerini dövme yaptırırken değerlendirebilir. Bu tamamen kişisel bir tercihtir.

Kükreyen bir aslan dövmesini kolunuza veya sırtınıza yaptırabilirsiniz. Bu genellikle çok cesur olduğunuz veya çok cesur olmak istediğiniz mesajını verecektir. Aslanın yeleleri bile görkemli olacaktır ve dövmenize aslan görkemi yansıyacaktır. Bir dövme stüdyosuna gidip aslan modellerini inceleyebilir, bu modeller arasından sizin kişiliğinizi en çok yansıtan aslan modelleri üzerinden karar verebilirsiniz.
Dövmenin hangi bölgeye yapılacağı tamamen sizin kararınızdır. Eğer dışarıdaki kişilere “cesurum” mesajı vermek istiyorsanız sırt bölgesine veya kolunuzun üst bölgesine, yani daha görünür bir yere aslan modellerinden birini yerleştirebilirsiniz. Elbette kükreyen, yeleleri bol bir aslan daha çok etkileyici olacaktır. Ama eğer aslan imgesinin görünmeyen bir bölgede olmasını istiyorsanız ve mesaj vermek istediğiniz kişi sizin özelinize yakın biriyse bu da sizin tercihiniz olacaktır.

Dövmenin kalıcı veya geçici olacağı konusunda da karar vermelisiniz. Kalıcı dövmeler ilerde vücut sarkmaları nedeniyle çoğunlukla estetik sorunlar oluşturabilmektedir. Geçici dövmeleri denemek sıkıldığınızda bu dövmeleri silmek isteyebilirsiniz. Bu tercihlere uygun olarak seçeceğiniz aslan modelleri sizin kişiliğinizi yansıtacaktır.

Aslan modellerini kendiniz de önerebilirsiniz. Dövme stüdyolarında önerilen aslan modelleri arasından da seçim yapabilirsiniz.

Aslan Dövme Modelleri İndir

Yorumlar