Ayi Dövmesi Modelleri İndir

Görsel unsur olarak önemli görülen ve sizin vermek istediğiniz iletiyi yansıtan dövmeler kadın-erkek herkesin tercih edebildiği bir süsleme unsurudur.

Bazı kişiler dövmelere oldukça önyargılı yaklaşırken bazıları ise dövmeyi kişinin kendini ifade etme yol ve yöntemlerinden biri olarak görmektedir.
Çok farklı dövme modelleri mevcuttur. Hemen hemen her nesne vücuda dövme olarak yaptırılabilir. Önemli olan kişinin hangi imgeyi seçtiği ve hangisini vücuduna işlemeyi tercih ettiğidir.




ayı dövmesi
Ayı modelleri dövme yaptıranların oldukça fazla tercih ettiği modellerdendir. Oldukça hırçın ayılar gibi oldukça uysal kutup ayıları da talep görmekte vücudun değişik bölgelerine işlenmektedir.


Kimi kükreyen ayı modellerini değerlendirirken kimi de Ayı Yogi’yi dövme olarak vücudunda görmek isteyebilir. Önemli olan ayı modelleri arasından bir seçim yaptıktan sonra vücuda işlenecek olan dövmenin kalıcı mı geçici mi olacağına karar vermek olmalıdır. Dövme yaptıracak kişi kesinlikle alkol alarak dövme stüdyosuna gelmemelidir. Çünkü alkol kanı sulandırmakta ve dövme yapılırken aşırı derecede kanamanın olmasına neden olmaktadır.


Ayı modelleri konusunda siz kendiniz bir araştırma yapıp uygun bir model belirleyebilirsiniz. Bunun dışında dövme stüdyolarındaki ayı modelleri arasından da seçim yapabilirsiniz. Ayının rengi konusunda da dövme yapan kişiyle konuşmanız gerekmektedir. Eğer kalıcı dövme yaptırıyorsanız koyu renk ayı modellerini tercih etmeniz dövmeyi sildirmek istediğiniz zaman sizin için daha avantajlı olacaktır.


Dövmeyi vücudunuzun hangi bölgesine yaptırdığınız da oldukça önemlidir. Bel bölgesi, omuz bölgesi, karın, ayaklar bilekler, göğüs, kalça, göbek gibi birçok farklı bölge için ayı modellerini değerlendirmeniz gerekecektir. Ayının uysal ya da vahşi olması kararı da sizin tercihinizle alakalıdır.

Ayı modellerini değerlendirirken dövme konusunda bilgi sahibi olanlara da danışın.
Ayı Dövme Modelleri İndir

Yorumlar