Çiçek Dövme Desenleri İndir

Geçici ve kalıcı dövme yaptırılabilmektedir. Kalıcı dövme deri altına işlenmekte ve biraz ağrılı olmaktadır. Geçici dövmeler ise genellikle çabuk silinebilmektedir.

çiçek dövme modeli
Dövme modelleri arasında en yaygın olanlarından biri çiçek modelleridir. Çiçek modelleri oldukça farklı olabilmektedir. Papatya, gül, karanfil, lale gibi birçok farklı çiçek modeli bulunmaktadır. Genellikle kadınların tercih ettiği bu modeller, bel çevresine, kollara, bileklere, göbeğe, karın bölgesine, omuzlara, enseye, ellere, ayaklara, el ve ayak bileklerine de yapılmaktadır. Bu tercih eden kişinin inisiyatifindedir.
Çiçek modelleri vücudunuzun herhangi bir bölümünü sarabilir. Sadece küçük bir çiçek dövmesini vücudunuzun bir bölgesine tek başına yaptırabilirsiniz.

Kocaman bir çiçeği sadece sırtına yaptıran kişiler de vardır. Omzunda çiçek dövmeleri ile dolaşan kişilerin sayısı da oldukça fazladır. Önemli olan sizin hangi çiçeği beğendiğiniz ve bunu geçici olarak mı yoksa kalıcı olarak mı taşımak istediğinizdir.

Sadece bel bölgesinin çevresine yapılan çiçek modelleri oldukça beğenilmektedir. Özellikle yaz aylarında pantolonun ya da kısa bir eteğin üzerinde görünen bel dövmeleri çok şık görünebilmektedir. Aynı şekilde bele doğru boylu boyunca uzanan çiçek dövmeleri de yaptırabilirsiniz.
Kendi seçtiğiniz çiçek modellerini dövme stüdyolarına götürebilirsiniz. Bu modelleri hangi bölgeye yaptırmak istediğinizi belirtmeniz gerekecektir. Eğer çiçek modelleri arasından hangisini seçeceğiniz konusunda bir türlü karar veremiyorsanız profesyonel bir dövme uzmanına danışabilirsiniz. Böylece dövme sanatı ile uğraşan kişi size çiçek modelleri arasından yapacağınız. seçiminiz konusunda yardımcı olacaktır.

Dövme yaptırırken gerçekten kararlı olup olmadığınız konusunda karar vermelisiniz. Geçici veya kalıcı dövmelerden hangisini istediğiniz konusunda da karar vermelisiniz.
Sağlık Bakanlığı’ndan onaylı belgesi olmayan dövme stüdyolarını kesinlikle tercih etmeyin. Hijyenik olmayan dövmeler hastalık kapmanıza neden olabilir.

Yorumlar