Araba Dövmesi Desenleri İndir

Daha çocuk yaşlarda arabaların markalarını inceleyen, araba modelleri hakkında fikir sahibi olan araba hayranı kişiler vardır.

Bunların bazılarının içine araba sevdası o kadar işler ki bu kişiler, arabayı dövme olarak vücutlarında görmek de isterler.Eğer dövme yaptırmak konusunda kararlıysanız kendiniz seçtiğiniz araba modellerini dövme stüdyolarına sunabilir ya da onların seçtiği ve yapabildiği modellerden seçme yapabilirsiniz. Dövmenin hangi renkle yapılacağı, koyu veya açık renk oluşu, geçici veya kalıcı oluşu gibi birçok husus üzerine karar vermelisiniz. Bu kararların ardından seçeceğiniz araba modelleri üzerinde fikir yürütebilirsiniz. Ayrıca bu araba modellerinin, belinizde mi, ensenizde mi, göğsünüzde mi, bacağınızda, kolunuzda ya da göbeğinizde mi olacağı konusunda da ayrıca karar vermeniz gerekiyor.

araba dövme modeli
Seçeceğiniz araba dövme modelleri belki bir limuzin, belki bir cip olabilir. Belki de arabanın plakasını dövme olarak yaptırmak isteyebilirsiniz. Size hangisi daha heyecan verici geliyorsa onu tercih edeceksiniz. Son zamanlarda araba modellerinin giderek daha çok ilgi gördüğü gözlemlenmektedir. Araba modellerinin çizildiği dövmelerde işçilik oldukça yoğundur. Eğer çok büyük bir araba modeli yaptırmayı tercih edecekseniz bunu dövme stüdyosuna belirtmelisiniz. Hem boyutlarını hem de hangi bölgeye yapılacağını açık olarak anlatmanız gerekiyor.

Walkswagen araba modelleri oldukça tutan dövmelerdir. Bunun için önce Walkwagen araba modeli çizimi kola yapıştırılır. Daha sonra çizgilerin üzerinden kimyasal boyalarla ya da iğne ile geçilir. Önemli olan sizin kalıcı bir dövme isteyip istemediğinizdir. Boyama çeşitli renklerle yapılabilmektedir. Kalıcı dövmelerde de açık ve koyu renkler arasında tercihte bulunmalısınız.

Ancak koyu renklerin daha sonra dövme temizliği söz konusu olduğunda daha kolay temizlenebildiğini de unutmamanız gerekmektedir. Açık renklerin temizliği daha zordur.
Araba Dövme Modelleri

Yorumlar