Joker Dövme Model ve Desenleri

Joker’i neredeyse hepimiz Batman filminden veya çizgi filminden hatırlarız. Oldukça kötü bir karakter olan Joker, Batman’e sayısız kötülük planlamaktadır. 

Batman de bu kötü karakterle sürekli mücadele etmektedir. Ünlü oyuncu Jack Nicholson’un canlandırdığı Joker karakteri birçok kişi için bir idoldür. Bunun nedeni hem onun yüz çizgileri, hem de oldukça şiddet içeren tavırları, davranışları ve duruşudur.

joker dövmesi
Sonuç olarak Joker kötü bir karakterdir. Ama bu kötü karakteri benimseyen yeryüzünde yaşayan birçok insan vardır. Özellikle erkeklerin çok sevdiği joker modelleri dövmeler arasında da en çok tutanlardandır. Genellikle jokerin dudaklarına vurgu yapılmaktadır. Çoğunlukla kırmızı renk olan dudaklar dövmede oldukça dikkat çekmektedir. Joker bazen kötü kötü gülümsemekte bazen de somurtmaktadır. Ama her haliyle kötülüğünü çevreye yansıtmaktadır. Bu kötülüğü ifade etmek konusunda istekli birçok dövme sever joker modellerinden istediğini seçmekte vücudunun herhangi bir bölgesine işlemektedir.

Korku Yaratmak İstiyorsanız…
Bazı joker modellerinde joker bir kart uzatmakta, bazılarında kahkahalarla gülmektedir. Bazı kişiler joker dövmelerini kollarına, bazıları sırtlarına, bazı kişiler omuzlarına yaptırmaktadır. Bazı modellerde sadece kafa bölgesinin üzerinde durulurken bazı jokerlerin ise vücudunun tamamı görünmektedir. Tüm bu modellerde ortak olan tek özellik müthiş bir ürperti ve korku yaratmalarıdır.

Joker modeli olan bir dövmeyi vücuda işlemek jokerin ifadesini tam olarak yansıtmayı gerektirmektedir. Jokerin kötü ifadesi tam olarak yansıtılmışsa dövmede başarı sağlanmış demektir. Bu dövmeler genellikle renkli yapılmaktadır. Sarı, kırmızı, mavi gibi birçok rengin iç içe kullanılması ile oluşturulan bu dövmeler genellikle herkesin görebileceği bölgelere ve zaten dikkat çekmesi amaçlanarak yapılmaktadır. Özellikle jokerin dişleri ve gözlerinin baskın olduğu modellerin sayısı da oldukça fazladır.
Bazı modellerde jokerin ağzında gül de bulunmakta joker daha da korkunç halde görünmektedir.

Yorumlar

Yorum Gönder