En Güzel Gül Dövme Modelleri

Güller hayatımıza renk katan unsurlardır. Sevdiğimiz birine annemize, sevgilimize ve genellikle kadınlara gül veririz.

Neden mi? Onları mutlu etmek için… İşte hayatımızda romantizmin simgesi olma anlamında önemli bir yol kat etmiş olan güller, özellikle kadınlar için çok fazla önem taşımakta ve beğeni toplamaktadır.

gül omuz dövmeleri
Dövme yaptırmak isteyen kişiler oldukça farklı tercihler yapmaktadır. Her kişi kendi kişiliğine, yaşına, karakterine uygun bir dövme modeli seçmektedir. Gül modelleri de genellikle kadınlar tarafından seçilmektedir. Yumuşaklığı, narinliği, zarafeti, doğallığı simgeleyen güller kadın vücuduna oldukça fazla yakışmaktadır. Dolayısıyla kadınlar da kendi doğalarına uyum sağlayarak vücutlarına gül figürleri yaptırabilmektedir.
Gül modelleri oldukça çeşitlidir. Boyut olarak küçük veya büyük, açmış olan güller ya da gonca halinde olan güller bulunmaktadır. Hangi modeli seçeceğiniz konusunda vereceğiniz karar tamamen sizin estetik zevkinizle alakalı olacaktır.


Güller Belinizi Sarsın Mı?
Göğsüne, kollarına, ensesine, bileğine, beline gül modellerini yaptırmak isteyen birçok kişi mevcuttur. Kadınlar özellikle bel bölgelerine güllerden bir dövme yaptırabilmektedir. Küçük küçük güllerden yapılan dövmelerin beli sarması oldukça etkileyici olabilmektedir. Bunun yanında kocaman bir gül figürünün omuzda yer alması da oldukça hoşa gidebilmektedir.

Gül modelleri aynı zamanda renklendirilebilmektedir. Genellikle pembe veya kırmızı olan güller bazen de mavi renkle de boyanabilmektedir. Bu durum tamamen kişisel tercihlerle alakalıdır. Bunun yanında kara kalemle çizilen güller de etkileyici olabilmektedir. Aynı zamanda dövmenin formu bozulduğunda sildirmek ya da dövme üzerine dövme yaptırmak isteyenler de renksiz dövmeleri daha fazla tercih edebilmektedir. Dolayısıyla dövmenin kalıcı veya geçici olacağı konusundaki kararınız gülün renkli ya da kara kalem/siyah yapılacağı konusundaki seçimi etkileyecektir.

Dolayısıyla uzun süre kullanacağınız ve sildirmek istemeyeceğiniz dövmenizin renkli olmasında sakınca
olmayacaktır.

Gül Dövme Modelleri İndir

Yorumlar