Balik Dövme Desen ve Modelleri

Dövme yaptırmak isteyen kişilerin genellikle dış dünyaya verdikleri bir mesajları vardır. Dövmeler bu mesajların iletilmesinde sadece bir araç vazifesi görür.

balık dövme modelleri
Genellikle romantik kişilerin tercih ettikleri balık modelleri oldukça çeşitlidir. Balina, köpek balığı gibi daha iri ve vahşi balıklar daha çok öfkeyi yansıtabileceği gibi yunus, sardalya gibi balıklar daha uysal ve daha çok romantizm ve sevgi yansıtmaktadır.

Eğer gerçekten dövme yaptırmak konusunda kararlıysanız ve dövme yaptırmadan önce balık modelleri üzerinden inceleme yapmak istiyorsanız önce nasıl bir mesaj vermek istediğiniz konusunu düşünün. Ayrıca kalıcı bir dövme mi yoksa geçici bir dövme mi yaptırmak istediğiniz konusunda net bir karara varmalısınız. Kalıcı balık modelleri hayatınız boyunca vücudunuzun herhangi bir yerinde kalacak ve bu dövmeleri sildirmeniz lazer tekniği ile olacaktır. Oldukça uzun süren bu işlem aynı zamanda size oldukça pahalıya mal olacaktır.


Geçici balık modelleri denemek istiyorsanız bunu dövme stüdyolarında görev yapan görevlilere bildirmeniz gerekir. Onlar size uygun balık modellerini değerlendirir, hangi büyüklükte bir modeli uygulayacağınız konusunda karar vermenize yardımcı olurlar. Eğer zaten kafanızda önceden belli balık modelleri varsa ve bunlar üzerinden bir karara varmak niyetindeyseniz, bu kararınızı da stüdyodaki çalışan kişiye söylemeniz gerekir. Eğer o kişi de bu modeli rahatlıkla uygulayabileceğini belirtiyorsa sorun kalmayacaktır.
Balık modelleri genellikle burcu balık olanların tercih ettiği dövmelerdir. Romantizmin ve aşkın simgesi olan balık, yunus ise aynı zamanda barışın simgesi olarak yansımaktadır. Balık imgesiyle derin bir iç dünyanız olduğu mesajını yansıtırsınız.

Herhangi bir dövme stüdyosuna gitmeden önce nasıl bir dövme modeli istediğiniz konusunda karar vermeniz, bu dövmeyi hangi bölgeye uygulayacağınızı netleştirmeniz yerinde olacaktır. Tabii en başta dövmenin kalıcı olup olmamasına dair karar vermelisiniz.
Balık Dövme Modelleri İndir

Yorumlar