Köpek Dövme Desenleri

Köpekler genellikle birçoğumuz tarafından sevilen hayvanlardır. Birçok kişi köpeklerin sadık birer dost olduklarını düşünmektedir.

köpek dövmesi
Genellikle sahibini koru

yan, ona yakınlık besleyen bu hayvanların insanların geneli tarafından olumlu düşüncelerle anıldığına şahit olmuşuzdur. Dolayısıyla köpeklerle ilgili insanların genellikle iyi çağrışımları vardır.


Dövme modelleri arasında rağbet gören hayvan figürleri arasında köpek modelleri de ön sıralarda bulunmaktadır. Bu modeller genellikle erkeklerin de kadınların da oldukça fazla tercih ettikleri dövme modelleridir. Kangal köpekler birçok kişi tarafından oldukça tutulduğundan ve çok beslendiğinden bu köpeklerin dövme olarak da vücudun herhangi bir yerine işlendiğine çok sık rastlamaktayız.


Uyumlu Da, Kızgın Da Olabilir
Bazen havlayan, kızgın köpek modelleri oldukça fazla tercih edilmektedir. Bazı insanlar da uysal ve sevimli köpek dövmelerini daha çok benimsemektedir. Tüm dövme modellerinde olduğu gibi bu modellerde de önemli olan kişinin kendisini hangi duygu ile ifade etmek istediğidir. Öfkesini dışarı yansıtmak isteyecek olan bir kişi elbette kızgın bir köpeğin yansımasını vücudunda taşımak isteyecektir. Uyumlu ve sevimli biri olduğunu ifade etmek isteyen kişiler de ona uygun köpek modelleri arasından tercihte bulunacaktır.
Bazı kişiler saldırgan köpekleri daha etkileyici bulur. Bu nedenle de özellikle kurt köpeği figürünü vücuduna dövme olarak yaptıran birçok kişi bulunmaktadır. Köpeğin en çok kafa bölgesi önemlidir. Genellikle çoğu kişi sadece kafa bölgesini vücuduna işlemektedir. Bazıları ise köpeğin tüm vücudunu dövme olarak yaptırmak isteyebilir. Bu tamamen kişisel tercihlerle alakalıdır.


Köpek figürleri tamamen koyu renk ile de yapılabilir, farklı renkler kullanarak dövme yaptırmayı da denemek isteyebilirsiniz. Eğer dövmeyi bir daha kesinlikle sildirmek istemeyecekseniz renkli modelleri tercih edebilirsiniz.

Ama dövme ilerde sizde pişmanlığa neden olacaksa koyu renklerin zor da olsa silinebildiğini
unutmayın.Köpek Dövme Modelleri İndir

Yorumlar