Ölüm azrail ana dövme tasarımları


Grim Reaper bir dövme sembolü olarak tasvir edilebilir farklı şekillerde çeşitli vardır . En Grim Reaper dövme tasarımları ünlü uzun tırpan ile uzun siyah elbiseReaper tasvir . Grim Reaper tutma gösterilebilir onun tırpan gibi ön ya da omzunun üzerinden farklı pozisyonlarda , çeşitli . Elbise uzunluğu nedeniyle ,Reaper sadece belirli parçalar genellikle gösterilir . İskelet eller genellikle uzun tırpan tutan görülür . Çoğunlukla , bacaklar görünür değildir ve Grim Reaperyerden belli bir mesafe ( zaman zaman bazı yeşil veya mavi sis ile çevrili ) de yüzen tasvir edilmiştir . Grim Reaper karşısında genellikle kötü bir sırıtış ve yanan gözlerle , bir iskelet kafatası olarak tasvir edilir . Ancak, bazı Grim Reaper dövmeler " meçhul" olarak Grim Reaper göstermektedir.

Grim orak dövme - en yaygın temsil Grim Reaper : bir iskelet akan bir siyah pelerin giyen ve bir tırpan taşıyan , iskelet yüzünde kötü bir sırıtış


vardır faceless grim reaper tattoo / angel tattoo
meçhul Ölüm


yüzer Grim Reaper , bacaklar görünmez


Bazen ,Grim Reaper tasvir edilmiştir efsanevi soluk ( veya bazen siyah ) binicilik . Bu referans olarak Hıristiyan İncil'de adı geçenMahşerinDört Atlısı değil. Her atlı temsil ettiği güç almıştır . Dördüncü atlı - Ölüm - soluk binicilik olarak tanımlanmaktadır . Bazen Yunanca kelime " Chloros " ölüm hasta ya da son zamanlarda ölen kişininyeşil ten rengi bir referans olabilir ki " yeşil " ya da " açık yeşil " olarak atın rengi çevirir . Aslında siyah bir at sürmek üçüncü atlı , ancak birçok azrail dövmerengi siyah temsil eden kıtlık , çürüme ve ölüm geleneksel yorumlanması nedeniyle muhtemelen bu binicilikReaper sahiptir .

azrail onun efsanevi Siyah Binicilik


Apocalypse Dört Atlısı - Ölümsoluk - yeşil ata biniyor


bazı dövmeler , Yap Ölüm / Grim Reaper kafatası bir tahta veya bir tahtta oturan resmedilir insan ile dekore kafatasları . Bazen ,Ölüm tahtı insan kemikleri ve kafatası büyük bir kazık üst olduğunu.

insan kafatasları ile dekoreÖlüm tahtı ,


Diğer tasvirleri ( örneğin : azrail bir haç , vb oturan , ölü bir ağaç dalı üzerinde oturan , ölen bir adamın yatakta oturan ) bazı rağmen mevcut , dövmeler , yukarıda belirtilen tasvirleri kadar popüler değildir:yüzen Grim Reaper , Grim Reaper tahtına atını , Grim Reaper sürme .

bir kurban arıyor Ölüm


ile Grim orak alışılmadık tasviri bir bebek azrail


İlgili mesajlar
ölüm dövme : ölüm melekleri ( 1 )
Ölüm dövmeler Melek : örnekler ve fikirler

Yorumlar