Lazerle Vucuttan Dövme Sildirme ve Fiyatlar

Yaz ayarına girdiğimiz şı günlerde sizlere lazer ile dövme sildirmekten bahsetmek istiyorum!

Dövme yaptırmak kocaman tek karardır zira dövme ile cildinize daimi desenler çizdiriyorsunuz. Her ne civarı kozmetik tek prosesten geçiyorsanız da esasında ruhsal tek yanı da var. Umarız tek zaman ardından pişman olup sildirmek zorunda kalmazsınız!
dövme sildirme

dövme sildirme fiyatları

Dövme vücudunuza işlendiktne ardından sizin tek parçanız haline ciro . Cildiniz olabilir . Siz olur!


Bir zaman ardından fikriniz değişir de sildirmek isterseniz,  " çoğalış kozmetik prosedürler ilerledi, sildirebilirim" diye düşünebilirsiniz. Evet, sildirirsiniz ama cildiniz hiçbir zaman eskisi benzeri imkânsız . İlle de iz kalır! Mürekkebi silindiği koltuk şüphesiz belli olabilir .

Dövme sildirmek benzeri tek prosedürden geçmeden önce;

1.    Dövmenin tıbbi implikasyonlarını sıkı düşünün
2.    Dövmenin prof boyutunu sıkı düşünün
3.    Dövmenin şahsi yansımasını sıkı düşünün


Günün birinde lazer dövme sildirmek isterseniz oluşabilecek enfeksiyonları ve duyacağınız acıyı da sıkı düşünün. Laser teknolojisinde bütün ilerlemelere nazaran deriden dövmeye ilişkin bütün izleri yok etmek imkansızdır. Angelina Jolie ve Johnny Depp eskiyen sevgililerinin adını derilerine yazdırmıştı. Halbuki seneler ardından sildirmek vakti gelmişti.. Sildirdiler ama tamamıyla kurtulamadılar.

Üst Kısmına yine şekiller çizdirmek halinde bile kaldılar. Tattoo yapıldıktan ardından derinin daimi tek parçası olur; emosyonlarla da alakalı tek parçası haline ciro . Günün birinde vazgeçme olasılığı meydana gelen hiç birşeyi derinize kazıtmayın! Dediğimiz benzeri lazerle dövme sildirirken; oluşabilecek enfeksiyonları ve acıları da düşünün.

Yorumlar