60 Adet Kiraz ve Çiçek Dövme Tasarımları Kadınlara Özel Fikirler

Kiraz çiçek dövme anlamları, değer ve Orient önemi doludur.Kiraz çiçeği içeren Dövmeleri Japonca ve Çin arasında bir sürü göreceksiniz ki bir görüş vardır. Şimdi bu için yen de diğer alanlarda ve kültürlerde toplayıp.

Kesinlikle kiraz çiçeği içeren dövme tasarımları bakmak için son derece güzel ve gerçekten çarpıcı yardımcı olur.Çin ve Japon tapmak bu kültürlerin her biri için ne anlama geldiğini Kiraz çiçeği, sadece bir süre için ve o sürerken hayat gibi kendisi zevk olmalıdır süren bir zevk farklı.Örneğin Japon bir şey olabilir de. Ayrıca zenginlik gösterir ve aynı zamanda Samurai Amblem olarak hizmet vermektedir.

Çin'de Cherry Blossom güçlü bir semboldür. Ayrıca kadınlık, pozitifliği ve güzellik ve kadın cinselliği dünyada tutabilir katıksız gücü temsil eder. Kiraz çiçeği her kadın gösterir bu yana, batı kültüründe kadınlara bir dövme gibi çok çekici olur. Eğer ağacın, sadece çiçekleri ya da diğer birçok kombinasyonları dahil seçebilirsiniz tasarımlar çok sayıda türleri vardır.

Ayrıca kelebekler, ejderhalar ve yusufçuklar gibi doğanın diğer unsurları ile tasvir edilebilir. Eğer want.A kiraz çiçeği dövme anlamıyla insan bu imzaladılar almak birçok nedenlerden biridir Orient, gelen anlam ve önemi kokuyor birini bulmak için araştırma yapabilirsiniz. Bu şenlik ve çoğu insan hayatlarının bir parçası olarak var istemek renk bir hava var. Kiraz çiçeği dövme sembolizm bunun dışında bunun sadece görünüm ötesine; o da çoğumuz istiyorum asil duygular bir dizi anlamına gelir.

Eğer bu türden bir dövme giydiğinizde size sembolizm var ve çok görünüyor biliyorum böylece erkekler ve kadınlar için ejderha dövme tasarımları gibi.

ayak çiçek dövmesi

bacak çiçek dövmesi

belde çiçek dövmesi


sırt dövmeleri

Yorumlar